Operativ Prosjektleder med kundefokus hos SMIAA

Heisann, vi er SMIAA og vi er eksperter på:

Maskinering og mekanisk produksjon

Med andre ord: Vi kan lage det meste i alt fra myk plast til de mest eksotiske legeringer.  Eller nesten hvilket som helst annet materiale, faktisk. Kontakt oss for en utfordring, da vel! 

Vi er mest produktive når vi har det gøy på jobb.

Det er to ledige stillinger som Prosjektleder hos oss

Vi trenger deg og som er sulten og ønsker å fortsette utviklingen i din karriere. Dette vil du gjøre et sted der du kan kombinere din tekniske forståelse, evne til å koordinere og gjerne være litt mer kremmer. Du har nå fått erfaringen, som gjør at du føler deg klar til å ta på deg større oppgaver med mer kundefokus.

Hos Smiaa vil du være en avgjørende del av våre leveranser. Du vil være involvert fra forespørselen kommer fra kunden til ferdig produkt leveres. Imellom dette vil jobben din være:

Tilbud: Hente inn priser/leveringstider fra underleverandører, beregne produksjonstid og kost internt, og gi kunden pris og leveringstider.

Leveranse: Bestille inn fra underleverandør, koordinere og følge opp produksjon internt. Samt koordinere og holde kunde oppdatert.

Oppgavene over vil gjelde for begge stillingene. Det som skiller dem vil være at den ene vil få litt mer utadvendt markedsarbeid med innledende kundekontakt for å sikre forespørsler til fremtidig arbeid. Denne stillingen vil også ha ansvar for oppdateringer og tilstedeværelse på sosiale medier.

Den andre stillingen vil ha et tyngre ansvar knyttet til tilbud og prosjekt, vedkommende vil også få litt oppgaver knyttet til selskapets ISO sertifisering.

For å lykkes hos oss bør du trives i rollen som problemløser/koordinator. Vi er på jakt etter deg som er sulten, opplever det som et «rush» og bretter opp ermene når kunden kommer med en hastesak KL 16:15.

Hos Smiaa tar vi ikke oss selv særlig høytidelig, vi har det gøy på jobb. Til gjengjeld er vi dødsseriøse med tanke på kvaliteten, leveringstiden og den totale kundeopplevelsen. Våre produkter brukes tross alt i livets mest høytidelige øyeblikk, og ellers i utstyr som bare SKAL virke:

https://www.facebook.com/smiaatangen/posts/736683867104578

Hos oss er ingen dager like, vi tar alle utfordringer på strak arm.

Søk her om du vil være del av denne muntre gjengen!

Aktuelle søkere vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen eller prosessen ta kontakt med daglig leder i Innleie og Rekruttering AS, Torgrim Andersen på M: 901 55 553 eller Administrerende Direktør i SMIAA, Frank Thoresen på M:  957 42 548

Besøk SMIAA sine nett- eller FB-sider for å bli bedre kjent med oss!