Variert arbeid

Nye muligheter som sykepleier!

Har du en travel hverdag – og et behov for å styre arbeidsmengden din selv?

Livet skjer, i enkelte perioder i livet er du ikke like fleksibel som i andre perioder. Det å kunne styre hverdagen i større grad på egenhånd er noe som høres fristende ut for mange. Tenk deg å kunne arbeide i perioder du har kapasitet til å yte ekstra – og kunne ta en velfortjent ferie når det passer deg. Fristende?

Noen ganger passer ikke en A4 hverdag, med jobb hver dag, røde vakter, helgearbeid og i tillegg kunne være en hverdagshelt i hjemmet. Kanskje har du barn – som du ønsker å selv kunne disponere tiden din sammen med. Eller kanskje er du en engasjert pensjonist som ikke er helt klar for å si farvel til sykepleieruniformen. Vi i IR Helse kan være behjelpelige med å finne en løsning som passer akkurat deg.

Kanskje er du på utkikk etter nye erfaringer og utfordringer? Det å utvikle seg som sykepleier innebærer å tørre å satse. Man må kunne utfordre seg selv, både faglig og personlig. Det å kunne arbeide i ulike bedrifter vil være med på å styrke din evne som sykepleier – og heve din sykepleiefaglige kompetanse. Du møter ulike pasienter i ulike settinger som gjør at du kanskje må tenke nytt.

CV – Send gjerne din CV til stine@irhelse.no

Er du i en situasjon hvor du ønsker å styre hverdagen din selv, eller er du på utkikk etter nye utfordringer? Trykk på interessert/chat eller kontakt oss!