Kontakt oss

Daglig leder

Torgrim Andersen er sertifisert i Profile XT og Big Five-verktøyet BLPP5, og har mer enn 10 års erfaring i rekrutterings- og bemanningsbransjen. Han har utprøvd sin kompetanse gjennom å jobbe med ulike stillinger, inkludert ledende stillinger og stillinger som utfordrer hans kommersielle og økonomiske kompetanse. Torgrim har tidligere jobbet som konsulent for selskaper som Subsea7, Technip og Statoil, og har studert Risk Management på masternivå.

Torgrim er spesialisert i å finne de beste kandidatene gjennom bruk av kraftige søkemotorer og algoritmer, og har en stor interesse for å finne de riktige kandidatene som vil bidra til suksess for din bedrift. Han vil være en verdifull ressurs for å hjelpe deg med å rekruttere den rette kandidaten for din bedrift.

Kontakt Torgrim på telefon +47 526 95 260 eller mobil +47 901 55 553, eller send en e-post til torgrim@iogr.no for å få mer informasjon eller avtale et møte. Du kan også følge ham på LinkedIn for å holde deg oppdatert på nyheter og tilbud fra selskapet vårt.»

Rekrutterer/Konsulent Leder

Oda E. Nes jobber hos oss som rekrutterer/konsulent leder, med fokus på search & selection. Hun har har jobbet med folk og vurdering av deres egnethet for ulike stillinger gjennom hele arbeidslivet. Det er få som har hatt mer intervjuerfaring enn det Oda hadde da hun kom til oss. Hun jobber etter vår metodikk som er basert på femfaktor modellen, og er sertifisert innen BLPP5. Hun har et omfattende nettverk i det lokale markedet, og har gjort gode vurderinger når det gjelder å plassere kandidater i riktige stillinger. Oda er ikke redd for å si fra om hun mener kunde, vikar eller sjefen tar feil.

Ta kontakt med Oda på telefon +47 95 85 55 54 eller e-post oda@iogr.no for å få mer informasjon eller avtale et møte. Du kan også følge henne på LinkedIn for å holde deg oppdatert på nyheter og tilbud fra selskapet vårt.