Alltidsykepleier

En gang sykepleier, alltid sykepleier!

Savner du hverdagen som sykepleier? Ansvarsfølelse, mestring og utfordringer? Ikke alle er klare for å legge sykepleieruniformen på hyllen – kanskje det også gjelder deg?

I en hverdag som pensjonist kan det være vanskelig å finne på noe meningsfylt, hver dag. Etter flere år som sykepleier savner du kanskje omsorgsfølelsen ovenfor pasientene. Og plutselig går hverdagen for sakte, etter flere år i høyt tempo som sykepleier. Kjenner du at støvet skulle blitt børstet av sykepleieruniformen, er det ikke for sent.

En gang sykepleier, alltid sykepleier. Føler du at du tar en vurdering av menneskene du møter på butikken? Du sjekker kanskje blodårene – og tenker at disse årene hadde jeg satt en veneflon i uten å nøle. Vurderinger av almenntilstand og et ønske om å være til hjelp. Er du på nippet til å måle puls og respirasjon på den eldre damen som sitter tungpustet og slapp på krakken og venter på bussen?

Da er det kanskje ikke på tide å gi seg som sykepleier. Hos oss i IR Helse kan du være pensjonist – men likevel arbeide i perioder du selv føler for det. Har du en åpning i timeplanen som du ønsker å fylle med noe meningsfylt, eller går dagene dine litt sakte?

Send oss din CV til e-post: stine@irhelse.no, eller legg igjen navn og telefonnummer så tar vi kontakt!

Daglig leder i Innleie og rekruttering AS, Torgrim Andersen, kan nås på M: 901 55 553