Erfarensykepleier

Fortsatt mye å gi?

Er det for tidlig å sende sykepleieruniformen til vaskeriet for siste gang? Samtidig som du kjenner det hadde vært godt å kunne styre dagene litt mer selv?

Tenk deg å kunne arbeide når du selv vil. Ta en ferie når du selv måtte ønske – uten at du trenger å ha dårlig samvittighet fordi du ikke er til stede. Det å kunne føle på friheten etter flere år med arbeid hver 3. helg – om ikke oftere. Kveldsarbeid, nattarbeid, overtid grunnet sykdom, helligdager – du vet hva vi mener. Hva om du kan jobbe når du føler du har overskudd til det? Arbeide i perioder hvor du føler det passer godt – og ta vare på egne interesser i periodene det trengs.

Ønsker du ikke å trappe ned på arbeidsmengden, men heller bruke all din opparbeidede kompetanse og erfaring i ulike – ja, kanskje til og med nye sykepleiefaglige settinger? Da kan vi i IR Helse hjelpe deg å finne arbeidsplasser som passer dine ønsker.

Interessert i å styre din egen hverdag og bruke din kompetanse på arbeidsplasser du synes er spennende?

Send oss din CV til e-post: stine@irhelse.no, eller legg igjen navn og telefonnummer – så tar vi kontakt med deg!

Daglig leder i Innleie og rekruttering AS, Torgrim Andersen, kan nås på M: 901 55 553, Rekrutterer i Innleie og rekruttering AS, Stine Brattland, kan nås på M: 958 55 552