helse fastlege

Ingen fastleger sitter helt fast.

Kanskje et lite puff er nok, så er du på vei mot nye muligheter. Nye, motiverte kolleger. En annerledes pasientgruppe. En bedre hverdag.

Lillehammer kommune i Innlandet trenger en ny fastlege. Eller to, om dere skulle være et par som er klar for noe nytt. Som for eksempel gnistrende vintervær om vinteren. Sol og varme om sommeren.

Kommunen har innpå 30 000 innbyggere og byr på urbant byliv, utmerket infrastruktur og ikke minst fantastiske naturopplevelser året rundt.

Du vil få en pasientgruppe med relativt lav snittalder – det blir ikke geriatriske lidelser som kommer til å prege arbeidsdagen din. Du vil inngå i en etablert struktur som sikrer både kvalitet og trygghet og som også lar deg være mamma eller pappa, ektefelle eller kjæreste. Og ikke minst: Du vil ha tid nok til å gi pasientene dine det aller beste ved deg selv, både som fagperson og som medmenneske.

Kanskje kjenner du at du ikke sitter helt fast? At et liv på Lillehammer faktisk kjennes fristende ut? I så fall håper vi å kunne få en prat med deg, der vi kan fortelle om de mange detaljene og du kan stille de gode spørsmålene.

Torgrim Andersen

Daglig leder

M: 901 55 553

E: torgrim@iogr.no

Les mer og søk på stillingen her!