Ingeniør til Møllerodden

Trives du med modellering, utarbeidelse av teknisk dokumentasjon og produksjonstegninger? Møllerodden AS, et globalt anerkjent selskap innen løfteutstyr on- og offshore, søker en ingeniør til vårt kontor i Haugesund. Bli med oss i utviklingen av neste generasjons løfte- og posisjoneringsløsninger!

Arbeidsoppgaver:

 • Design og konstruksjon av produkter ved bruk av Autodesk Inventor
 • Utvikling og optimalisering av nye produkter
 • Oppfølging av produksjon av produkter
 • Delta i bedriftens prosjekter i samarbeid med salg og kunde
 • Design og modellering av løfte- og posisjoneringsprodukter
 • Forberedelse av teknisk dokumentasjon, samsvarserklæringer og sertifikater
 • Utarbeidelse, oppdatering og revisjon av brukermanualer
 • Lage og vedlikeholde produksjonstegninger

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant ingeniørutdanning, eventuelt teknisk fagskole
 • Erfaring med AutoCAD og Inventor eller tilsvarende 3D-modelleringsverktøy
 • Gode samarbeidsevner
 • Flytende i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Initiativrik og nytenkende

Interessert?
Aktuelle kandidater vil bli vurdert fortløpende. Søk her!

Spørsmål, ta kontakt med:
Daglig leder i Innleie og Rekruttering AS Torgrim Andersen- 901 55 553
Daglig leder i Møllerodden AS Kjell Jostein Gismarvik-  459 51 408

Historie
Siden oppstarten i 1953 har Møllerodden vært en ledende leverandør fra 1960- tallet og utover har selskapet markert seg som en ledende leverandør innen løfte- og posisjoneringsutstyr, og selskapet tar stolthet i en lang historie med innovative og holdbare produkter. Møllerodden har lojale kunder som fortsatt etterspør produkter designet for flere tiår siden, eksempelvis MøllerBlokken – en kraftblokk som er svært populær blant ringnotflåten.

Den prisbelønte MøllerBlokken (B1) har vært en langvarig favoritt blant kystfiskere takket være sin robuste konstruksjon og rimelige pris. B1-blokkene har en arbeidsbelastningsgrense (SWL) fra 1 til 6 tonn og støtter wirer med diameter fra 10 til 16 mm. Blokken er designet og produsert i samsvar med internasjonale standarder som maskindirektivet, DNVGL og Norsok Standard, og har 100 % materialsporbarhet på alle deler.

MøllerBlokken tilbyr ulike hodemonteringer og kan tilpasses for forskjellige temperaturer, trinser med levetidssmurte rullelagre eller bronseforinger og Nylatron- eller kompositttrinser. Overflatebehandling utføres i henhold til Norsok Standard M-501.
Les mer om B1 og våre andre blokker her!

Selv om Møllerodden verdsetter og opprettholder sine tidløse og anerkjente produkter, står ikke selskapet stille. De siste årene har vi tatt store skritt og sikret verdensledende patenter innen posisjoneringssystemer og andre avanserte teknologiområder

Blant våre mest kjente nyere produkter finner man INOshackle™, en vannhydraulisk frigjøringskrok designet for løft og posisjonering av strukturer og utstyr i subsea-operasjoner.

Les mer om INOshackle her.

Møllerodden fortsetter å bygge sitt renommé på høy kvalitet og rask levering av et bredt utvalg av skiver, blokker og swivels, samtidig som selskapet engasjerer seg i kontinuerlig innovasjon og banebrytende teknologi. Vårt mål er å møte våre kunders krav og forventninger i en stadig mer utfordrende og konkurransepreget industri.

Etter at produksjonen ble satt ut og selskapet valgte å fokusere på design og utviklingsarbeid, har antallet ansatte blitt vesentlig færre enn før. Dette betyr at du som ingeniør i selskapet vil bli sett og hørt og få direkte innflytelse på våre fremtidige løsninger.

Søk her!

Er du en hisotrienerd?

Da tror vi at du vil kose deg med en gjennomlesnng av våre stiftelsesdokumenter nedenfor.

Powered By EmbedPress