SearchSelection

Er du lei av å prøve å rekruttere til en stilling uten å finne relevante søkere?

La oss hjelpe deg. Innleie og Rekruttering har lang erfaring med å finne den perfekte kandidaten for jobben, og vi tilbyr Search & Selection for å gi deg en aktiv tilnærming til rekrutteringsprosessen.

Search & Selection

Vi identifiserer mellom 50-200 kandidater og lager en longlist med opptil 20 kvalifiserte og interesserte kandidater ved å ta direkte kontakt med dem. Selve nøkkelen her er at vi tar direkte kontakt med aktuelle kandidater slik at de blir oppmerksomme på at vi vurder dem som nettopp aktuelle. Først lager vi en tydelig jobbprofil som gir en god forståelse av hvilke kvalifikasjoner og egenskaper vi ser etter, og deretter annonserer vi stillingen på relevante plattformer og sosiale medier for å nå ut til flest mulig potensielle kandidater. Deretter gjennomfører vi et grundig søk ved hjelp av ulike verktøy og teknikker, inkludert LinkedIn, CV-databaser, vårt omfattende nettverk, og våre egenutviklede søkemotorer.

Vi intervjuer kandidatene og gjør en grundig bakgrunnssjekk basert på vår velprøvde metodikk for å sikre at de har riktig kompetanse og egnethet, og til slutt anbefaler vi de beste kandidatene til deg.

Vårt mål er å strømlinjeforme rekrutteringsprosessen, levere effektive og fleksible løsninger, og bygge varige relasjoner med våre kunder ved å tilby de beste kandidatene for jobben.

Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne den rette kandidaten til din stilling gjennom vår aktive Search & Selection-prosess. Vi ser frem til å høre fra deg!

Torgrim Andersen Daglig leder

M: 901 55 553

E: torgrim@torgrim


Bli kontaktet!