Overgangsmarkedet

Nå er det 50-100% større konkurranse om de beste hodene!

Forskjellen mellom suksess og fiasko i overgangsmarkedet vises gjerne best gjennom trofeer og nedrykk. Når det er sagt holder det normalt sett ikke med noen enkle gode signeringer for å vinne ligaen. Det er ofte det lange arbeidet med lagbygging og rekruttering som gir resultater.

De samme reglene gjelder for organisasjoner utenfor fotballen. Skal ditt lag vinne, er det avgjørende å ha et langsiktig arbeid for å sikre seg de beste hodene. Samtidig er det viktig å vite noe om hvordan man skal tilnærme seg markedet, for å til enhver tid få evaluert det beste markedet har å by på.

Statistikken over viser antall utlyste stillinger på www.finn.no. Den viser at i perioden fra april frem til nå har det vært mellom 50% og 100% flere utlyste stillinger enn samme periode i 2020. Kombinasjonen av mange flere jobber å velge blant og at folk sitter mer i ro, gjør at mange organisasjoner opplever at søkerlistene er vesentlig tynnere enn vanlig. Dette er dårlig nytt om dere skal bygge det beste laget i bransjen.

Det er dette vi vil hjelpe dere med. Vi jobber systematisk gjennom vårt nettverk og våre kanaler med å aktivere passive kandidater, slik at dere skal få mulighet til å hente inn det beste markedet har å by på til den ledige posisjonen.

Ta kontakt så kan vi snakkes nærmere om hvordan vi kan hjelpe dere med å bygge bransjens beste lag!

Luzie Stokka
Rekrutterer/ Konsulentleder
M: 95 85 55 52
E-post:
luzie@irhelse.no
Profil: LinkedIn

Torgrim Andersen
Daglig Leder
M: 90 15 55 53
T: 52 69 52 60

E-post: torgrim@iogr.no
Profil: LinkedIn