Teknisk Sjef

Teknisk Sjef

Har du erfaring fra maritim- og offshoreindustri og liker å finne smarte løsninger?

Synes du det er spennende å være med på hele prosessen, fra planlegging til testingen og kvalitetssikringen?

Er du en leder som synes det er motiverende når du og teamet ditt oppnår resultater utenom det vanlige?

Vil du være med på å skape noe nytt?

Da kan du være en kandidat for oss!

Vi i Skarpenord flytter vår tekniske avdeling til Husnes for å komme nærmere våre kunder i maritim- og offshore industri. Teknisk sjef vil være sentral i tilretteleggingen for avdelingen og en viktig støttespiller for daglig leder. Derfor blir du som teknisk sjef sentral i denne kritisk viktige perioden av avdelingens og selskapens utvikling.

Ansvarsområde

Med en hovedtyngde av kunder innen Maritim (LPG og LNG), og Offshore (Flytere og faste installasjoner) har vi et konstant behov for utvikling. I rollen som teknisk sjef vil du lede og gjennomføre utviklingen av nye produkter samt forbedring av eksisterende produkter. Videre vil du være med på å planlegge og koordinere engeneerings aktiviteter i kundeprosjekt. I tillegg vil du ha ansvar for å sikre optimal utnyttelse av ressursene i avdelingen og å bidra med å øke kompetansen i Skarpenord. En viktig del i din arbeidshverdag som teknisk sjef vil være å utvikle egen avdeling og bistå andre i forbedringsarbeid, samt finne gode tekniske og kommersielle løsninger for våre kunder. Du vil også ha overordna ansvar for produktsertifisering og å sikre at produktene tilfredsstiller bedriftens kvalitetspolicy og klassekrav.

Du vil ha et tett samarbeid med daglig leder, salgssjef og prosjektsjef i Husnes og økonomisjef og produksjonssjef i Rjukan. Samtidig vil det være et team 5-6 ingeniører med kompetanse innen elektro, maskin og hydraulikk som svarer til deg.

Vi tilbyr

Skarpenord er en del av Scana Gruppen og ble stiftet for 40 år siden med utspring fra Hydro. Produktene vi leverer er i hovedsak hydraulikkstyrte ventiler og styringssystemer for disse til offshore og maritim virksomhet. Det er derfor en stor fordel om du har kjennskap til denne type kunder. For fremtiden skal vi fortsatt være en betydelig aktør innen hydrauliske systemer, men vi ønsker også å utvikle oss mer innen pneumatiske og elektriske løsninger. Hos oss vil du få erfaring innenfor et bredt fagområde, samt personlige utviklingsmuligheter. Vi kan tilby deg interessante arbeidsoppgaver i en dynamisk organisasjon med godt arbeidsmiljø.

Kompetanse

Høyere teknisk utdanning, sivilingeniør/ ingeniør. Lang erfaring kan kompensere for formell utdanning. Erfaring fra tilsvarende rolle innen maritim/offshorerelatert industri er en fordel. Norsk og engelsk skriftlig og muntlig er et krav. 

Ønskede personlige egenskaper 

– gode lederegenskaper
– problemløser
– beslutningsdyktig
– trygg og robust, tåler hektiske perioder

Arbeidsplassen er på Husnes i Kvinnherad kommune.

Ønsker du å være med å skape en framtidsretta og velfungerende bedrift? Søk her!

Torgrim Andersen,Daglig Leder Innleie og Rekruttering AS,90155553; Trond Bø, Daglig Leder Skarpenord AS,95100491